Kodin Keittiöpiste
Pamilonkatu 32
(Puukeskus)
80100 Joensuu

Puh. (013) 227 850
Fax (013) 227 850

AVOINNA
Arkisin 8–17

Tuhansiin koteihin tekemiemme kalusteratkaisujen myötä olemme oppineet kotien yleisimmät ongelmakohdat sekä niihin parhaiten sopivat lääkkeet. Ehkä jokin vinkeistä voisi sopia sinun kotiisi?

Lisää keittiösi säilytystilaa

Kaapistojen lukumäärää kasvattamalla vältyt täyteen ahdetuilta hyllyiltä ja saat tavarat hyvään järjestykseen helposti saataville.

Järjestä tilaa työskennellä

Toimivan keittiön edellytys on riittävä pöytätila. Helpoin keino työskentelytason ja käyttömukavuuden lisäämiseen on usein mikroaaltouunin nostaminen seinäkaappiin. Samalla mikro saadaan paremmalle korkeudelle käyttöä ajatellen. Jos pöytätilaa ei saa lisää kiinteisiin kalusteisiin, voidaan lähes jokaiseen keittiöön lisätä näppärä saareke.

Ota nurkat hyötykäyttöön

Nurkkakaappeihin löytyy erilaisia mekanismeja ja karuselleja, joiden avulla saat kaappitilan tehokkaasti käyttöön ja pääset eroon turhasta kaappien perälle kurkottelusta.

Uusi kuivauskaappi

Kuluneen kuivauskaapin tai vaikka vain pelkkien ritilöiden uusiminen on helppo ja halpa tapa tehdä keittiöstä astetta viihtyisämpi ja käytettävämpi.

Muuta hyllyt sisälaatikoiksi

Kun alakaapin kiinteät hyllyt vaihdetaan liukukiskoilla oleviksi sisälaatikoiksi, saadaan koko kaappitila tehokkaasti käyttöön ja perimmäisetkin tavarat helpommin esiin otettaviksi.

Piristä ilmettä vetimillä ja saranoilla

Jo pelkkien vetimien vaihtaminen tuo usein kaappeihin mukavasti uutta ilmettä. Uusilla saranoilla saat ovet suoraan ja paremmin toimiviksi.

Estä hyllyjen tipahtelu

Ohut, huomaamaton tukirauta estää tehokkaasti kaapin leviämisen ja hyllyt pysyvät kannattimillaan kuten niiden kuuluukin.

Helpota vaatteiden valintaa

Vaihtamalla vaatekaapin hyllyjen paikalle kätevät rullakorit pääset helposti käsiksi myös kaapin takaosassa oleviin vaatteisiisi.